Hej Kirsten Sellin!
Er helt vildt imponeret over hvordan din teknik virker! Den sidste måned har det taget mellem to og tre timer at få vores søn på 6 mdr. til at sove om aftenen.

Ikke fordi han græd, men han var bare meget urolig, armene kørte op og ned og han kunne ikke finde ro. For to dage siden prøvede jeg at svøbe ham, og der gik ikke et kvarter før han sov. Det er jo bare super.

Vil gerne købe 1 svøb, og 1 bog.
Håber på at høre fra dig snart.

Hilsener Carina M. Sørensen


Kære Kirsten,
Jeg vil bare sige tak for hjælpen. Det lykkedes mig at svøbe min lille dreng, og han faldt til ro i løbet af 1 minut på armen, og sov 4 timer i træk, af to omgange. Så vi har alle sovet fantastisk i nat. Det kunne have været skønt hvis man havde introduceret det på fødegangen! Så havde vi ihvertfald kunne undgå at blive helt "hudløse" pga manglende søvn. Jeg vil ihvertfald anbefale det til andre som har lignende problemer.

Med venlig hilsen Lise maria Holmgaard


Hej Kirsten
Jeg vil lige fortælle dig vi igen i nat har sovet fantastisk. først tre timer, så fire og derefter tre timer igen. Jeg har nu også fået en mere glad lille dreng, nu smiler han om morgenen fremfor at græde - og det er rigtig dejligt.

Med venlig hilsen Lise maria Holmgaard


Hej Kirsten
Jeg har set dig i Gomorgen-tv og købte din bog, da vores lille ny havde været utrøstelig i et par dage.
Bogen er meget spændende, synes jeg - uanset om man har en lille der græder eller ej. Og det VIRKER bare - med det samme - det er helt fantastisk. Jeg vil meget gerne købe et svøb af dig - det vi har er lige bette nok.

Mvh Tanja


Kære Kirsten
Jeg fik pakken i går, og tingene blev taget i brug samme aften - med succes. Min datter er ikke 'kolikbarn', hun er rolig nok om dagen og om natten; men har nogle slemme grædeture om aftenen. Da der var optræk i aftes, svøbte jeg hende, og fandt ud af at en kombination af svøb, bevægelse og specielt cd´en fik hende til at falde i søvn. Jeg synes virkelig godt om din bog - emnet er godt formidlet og fint dokumenteret. Specielt det, du skriver om over-/understimulering af barnet var en øjenåbner. Desuden deler jeg dine betragtninger vedr. børns behov for fysisk nærhed - jeg håber, de finder stor udbredelse. 

Venlig hilsen
Mai Bjerg


Hej Kirsten
Vi købte bogen og svøbet for et stykke tid siden - og har absolut ikke fortrudt.
Min kone havde hørt om det i morgen tv - og vi afprøvede herefter "støvsugertricket". Det virkede over al forventning. Vi kan gå rundt med vores søn og gøre alt for at trøste ham uden held - men så snart støvsugeren blev tændt slappede han af..... Har dog uden held forsøgt at optage lyden, og afspille den....

Mht svøbet så var starten lidt sværere - men det tror jeg nu ene og alene skyldes en ekstremt varm sommer. De dage hvor der ikke var så varmt virkede det fint. Og de sidste 14 dage med regn har det virket perfekt. Vores søn er begyndt at sove godt om natten - og nu også om dagen. Svøbet har helt klart en positiv effekt - hvilket specielt mærkes når det er til vask..... Han sover længere med svøbet - og har meget lettere ved at falde til ro / slappe af.
Så alt i alt: Tak for en god teknik!

Mvh Rune


Kære Kirsten,
Sigurd startede med at have "aften-uro" da han var 3½ uge gammel. Han blev meget nemt overtræt og reagerede ved at spjætte og baske med arme og ben samtidig med at hans vejrtrækning var hektisk. Trods tydelige tegn på at han var træt, var han ikke i stand til at finde ro, give slip og falde i søvn om aftenen. Vi forsøgte os med alle mulige råd, babymassage, varmt bad, natlige gåture med barnevognen (vognen virker jo fantastisk om dagen), vugge osv.

Det kunne snildt tage os 3-4 timer at få ham til at sove, enkelte aftener 5-6 timer - og så var det jo af udmattelse at han faldt i søvn! Det er jo også alt for længe at være vågen for sådan en lille størrelse!

Sundhedsplejersken havde ingen gode råd - hun opfordrede os ligefrem til at lade ham "holde sin fest for sig selv" - han græd jo ikke, så hvad var problemet? Vi syntes nu godt nok det var hårdt at se vores lille pus så urolig og kæmpe for at sove, men ude af stand til at finde ud af hvordan.

Først da han var 7 uger var der én der foreslog at man kunne prøve at svøbe ham. Jeg kontaktede dig Kirsten, fik lynhurtigt respons, købte bogen og siden har vi svøbt ham. Effekten af svøbet er helt utrolig! Første aften gik han fra at være helt oppe at køre til at blive fuldstændig rolig da svøbet var lagt - så kiggede han på os, smilede og lagde sig til at sove!!! Nu bliver han svøbt hver aften - hvis han af en eller anden grund stadig er lidt urolig, bliver han vugget i længderetningen i sin hængende vugge og som regel tager det under 5 minutter før han sover! Vi er stadig forundrede over at det kan være så enkelt!

Kærlig hilsen Lene Sørensen


Hej Kirsten
Mange tak for den vidunderlige teknik, svøb!! Heldigvis græd Anna kun i 4 dage, inden jeg blev klar over svøbeteknikken. Problemet nu er at vi ikke kan finde et flonel svøb i rette mål, så vi vil meget gerne købe 1 stk. svøb af dig, men hvordan?
Håber du snarligt vender tilbage med svar og evt. et kontonr. hvor vi kan overføre penge til?

MVH Anna og hendes stolte forældre


Hej Kirsten
Mange tak for din hjælp, det sætter jeg stor pris på!
De sidste 2 nætter er det lykkedes rimeligt godt med svøbningen- jeg har fået en cd med hvid støj som jeg skruer godt op for når jeg svøber hende, og når så hun er svøbt kommer hun i sin slynge, hvorpå jeg traver lidt rundt i stuen og så er hun faldet i søvn. Slyngen har altid kunnet berolige hende til en vis grad, men problemet var, at når hun faldt i søvn i den, kunne jeg ikke få hvilet, for så snart jeg lempede hende fra slyngen og ned i sengen, vågnede hun pga at hun ikke mere blev svøbt af slyngen. Men når hun er svøbt (i svøb) i slyngen, mærker hun ikke at jeg lægger hende i sengen efterfølgende, hvilket er skønt- for så kan jeg få sovet istedet for at gå rundt med hende mens hun sover!
En anden ting jeg har erfaret- som du måske nævner i din bog, er at svøbet kan være en kæmpe hjælp når man har et barn der ikke vil sove på ryggen. Min datter nægter pure at sove på ryggen, hendes reflekser bliver så udtalte at hun vækker sig selv hele tiden og således får en overfladisk og afbrudt søvn, men når hun er svøbt har hun flere gange præsteret at sove på ryggen i længere tid ad gangen. Det betyder at jeg ikke mere behøver ligge vågen hele natten for at tjekke om hun trækker vejret.
Så forældre til sådanne børn der ikke vil/kan sove på ryggen, er endnu en "klientgruppe" for dig/din bog.
Herfra skal der ihvertfald lyde et stort TAK!

Venlig hilsen, Ki Lindblom


Hej Kirsten
Faktisk er vores lille søn, Magnus, ikke urolig i bogstavelig forstand - han har et roligt gemyt, men er sensitiv omkring det at sove og falde i søvn og har vist så også en ret "aktiv" mororefleks, der gør, at han desværre får vækket sig selv alt for ofte med sine søde, små og meget udforskende arme. Her hjælper svøbet ham til ro, og jeg kan lægge ham, hvorefter han nærmest straks falder i søvn.
Min broder og svigerinde har lige fået tvillinger, og jeg har købt din bog til dem. Glæder mig til at høre fra dig.

Gode hilsener - og tak for din dejlige respons! Marlene


Hej Kirsten
Mange tak for den rigtigt gode bog. Vil anbefale den til alle jeg kender med spædbørn. Jeg var gået i spåner i dag, hvis jeg ikke havde læst den....

Mvh Tanja