Bestilling af varer:

Ved køb af hele pakken (Bog, Svøb og Cd) gives 20 % rabat.

Betaling via konto og priser på forsendelse - se her

For at ”Efterligne livet i mors mave” er det vigtigt at man har alle sanseøvelserne med, da de fleste babyer har behov for dette. Det at svøbe barnet er kun en del af ”livet i mors mave”. Nogle babyer har ligeledes brug for den lydmæssige (susende lyd) og den vestibulære sanseoplevelse. Læs mere om dette i bogen Svøb dit barn,  Efterlign livet i mors mave.

Bogen:

Bogen fortæller bl.a. om:

  • Det er en psykisk belastning at have et uroligt grædende barn

  • Årsager til gråd og uro

  • Svøbeteknikken og de beroligende
    sanseøvelser

  • Hvordan vi påvirkes af vores sanser

  • Hvordan fosteret oplever livet i livmoderen

  • Øvelser til spædbørn med hård mave

  • Interview med sundhedsplejersken fra barselsgangen på Rigshospitalet, Kbh

Bogen er på 80 sider og kan købes hos enhver boghandel eller hos undertegnede til

Pris: 159,- + moms = 199,-

Læs anmeldelser af bogen HER

Svøbet:

Svøbet er lavet i øko-tex bomulds flonel og måler 125 x 125 cm. Det er vigtigt at anvende et rigtigt svøb for at få succes med svøbemetoden. Svøbet må derfor ikke være for lille, for tykt, for glat eller elastisk.

Når man svøber et spædbarn må man være opmærksom på at barnet ikke får det for varmt. Svøbet bør derfor ikke være for tykt.

Det kan være en god ide kun at svøbe barnet iført en ble, da man derved lettere kan regulere barnets temperatur ved at lægge en let dyne hen over svøbet eller fjerne denne. Mærk altid på barnet om det har det for varmt.

Hvis svøbet er for lille vil det ikke kunne vikles omkring barnet, ligeledes hvis det er for glat eller elastisk vil svøbet let glide op og løsne sig og barnet vil derved blive uroligt.

Pris: 180,- + moms = 225,-

Betaling via konto og priser på forsendelse - se her

Beroligende lyd:

Dobbelt CD med susende lyd og hjertelyd:

Når barnet ligger i livmoderen lytter det til mange lyde, bl.a moderens hjertelyde og de susende lyde fra de store blodårer i moderens mave.

Lyden af en hårtørrer eller støvsuger giver barnet mindelser om lyden i moderens mave. Ved at efterligne denne lyd har det vist sig at urolige spædbørn falder til ro.

Det kan dog være problematisk at have en støvsuger eller hårtørrer kørende i længere tid. Dels er det dyrt i el-omkostninger og dels kan man risikere en overophedning af materiellet.

Jeg har derfor fået lyden af en hårtørrer optaget på den ene CD, for at undgå ovennævnte problemer. Lyden er behandlet i et lydstudie således at de høje skarpe toner er fjernet.

Den anden CD har en susende lyd af vand samt en hjertelyd med en hvilepuls på 65 pulsslag pr. minut. Denne er lavet for at komme de autentiske lyde i livmoderen så tæt på som muligt.

Barnet har ikke været vant til stilhed fra livmoderen. Når fosteret er 20 uger gammelt er høresansen udviklet og det lytter da til de konstante susende lyde fra bl.a. moderens blodårer i et meget
højt lydniveau.

Ensartede, konstante og lavfrekvente lyde virker beroligende på spædbørn og begge CD´er er behandlet efter dette princip.

CD´er er optaget i lydstudiet Baby-Factory A/S.

Pris: 116,- + moms = 145,-

 

 

Betaling via konto og priser på forsendelse - se her